Kuchynské linky

Súčasná doba ponúka rôzne štýly kuchynských liniek, rôzne materiály i rôznorodosť farieb. Na otázku či vaša nová kuchyňa bude skutočne zodpovedať vaším požiadavkám prídete až časom pri každodennej práci a používaní.  Nová kuchyňa sa nemá iba lesknúť na oko, ale má byť aj kvalitná, praktická a funkčná.

Najobľúbenejšími materiálmi na výrobu kuchynského nábytku je drevo alebo drevotrieska s rôznou povrchovou úpravou. Povrchová vrstva nábytku je upravená tak, aby bola pekná na pohľad, aby sa v na ňom neudržiavala nečistota, aby zodpovedala fyzikálnym a chemickým nárokom.

Kuchynský nábytok musí vydržať viac než akákoľvek skriňa. Preto je veľmi dôležité, aby povrchové plochy kuchynského nábytku boli odolné voči poškriabaniu, či úderom. Každý štýl kuchynského nábytku, od klasického, cez rustikálny až po modernistický sa dá veľmi dobre kombinovať so sklom, oceľou a kameňom. Výhodou jednotlivých kúskov kuchynského nábytku je nielen ich variabilnosť, ale i to že jednotlivé kúsky si môžete rôzne rozostavať.